NOW PLAYING

Icon 1

artist name

track title

Bekijk de gehele playlist
WINNEN

WINNEN: BIOSCOOPKAARTEN OF GA NAAR EEN FILM PREMIERE

Win bioscoopkaarten

Regelmatig hebben we bij SunDanceRadio toffe winacties. Momenteel hebben we winacties op het gebied van films en series en maak je bijvoorbeeld kans om aanwezig te zijn bij een film premiere van een nieuwe blockbuster of maak je kans op film tickets van een gloednieuwe film in de bioscoop. Wil je weten hoe je kans kan maken bekijk dan onze WIN pagina voor de actuele winacties. Klik op “lees meer” om direct naar deze pagina te gaan en kans te maken.

THRILLSEEKER

THRILLSEEKER THIS WEEK

Thrillseeker deze week

De Thrillseeker is een wekelijks nominatie voor een nummer uit het dancegenre dat volgens SunDanceRadio een hit kan worden. Oftewel, we verwachten dat die dancetrack enorm veel potentie heeft om vaker gedraaid te worden en in de smaak valt bij het dance publiek.

De Thrillseeker wordt een week lang extra vaak gedraaid en wordt vaak na de verkiezing van een andere plaat nog steeds regelmatig gedraaid. De Thrillseeker wordt over het algemeen gekozen uit de nieuwste dance releases van die desbetreffende week.

Zojuist op de radio:

Nu:
20:19
20:23
20:23
20:23
20:23
20:23
• Meer tonen

Winnen

Win prijzen bij SunDanceRadio!

Onze actuele winacties

Ben jij de gelukkige winnaar?

SunDanceRadio is niet alleen een online radiostation met de beste dance muziek, maar je kan ook mee doen aan diverse leuke acties. Op deze pagina check je de win acties waarmee jij kaarten kan scoren voor die nieuwe blockbuster in de bioscoop of andere leuk prijzen! SunDanceRadio heeft namelijk regelmatig win acties op het gebied van films & series. Je kan dus bioscoop kaarten winnen, of zelfs naar de première van een nieuwe bioscoopfilm. Voor iedere actie gelden weer andere spelregels, die check je op deze website.

Prijs niet ontvangen?

Heb je gewonnen maar je prijs niet ontvangen? kijk dan op deze pagina!

DJ’S AND PROGRAMS.

Op SunDanceRadio hoor je

Axwell ^ Ingrosso

Discover our artists and

MUSIC