NOW PLAYING

Icon 1

MARTIN GARRIX FT. BONN

HIGH ON LIFE

NOW PLAYING

Icon 1

artist name

track title

Bekijk de gehele playlist
WINNEN

DOE MEE AAN ONZE WIN ACTIES

Win bioscoopkaarten

Regelmatig hebben we bij SunDanceRadio toffe winacties. Momenteel hebben we winacties op het gebied van films en series en maak je bijvoorbeeld kans om aanwezig te zijn bij een film premiere van een nieuwe blockbuster of maak je kans op film tickets van een gloednieuwe film in de bioscoop. Wil je weten hoe je kans kan maken bekijk dan onze WIN pagina voor de actuele winacties. Klik op "lees meer" om direct naar deze pagina te gaan en kans te maken.
THRILLSEEKER

THRILLSEEKER THIS WEEK

De Thrillseeker van deze week

De Thrillseeker is een wekelijks nominatie voor een nummer uit het dancegenre dat volgens SunDanceRadio een hit kan worden. Oftewel, we verwachten dat die dancetrack enorm veel potentie heeft om vaker gedraait te worden en in de smaak valt bij het publiek. De Thrillseeker wordt een week lang extra vaak gedraaid en wordt vaak na de verkiezing van een andere plaat nog regelmatig gedraaid. We kiezen de Thrillseeker over het algemeen uit de nieuwste dance releases van die desbetreffende week.
x
Winnen

Win 2 vrij kaarten voor de film SHAZAM!

25 maart 2019

WIN 2 VRIJ KAARTEN VOOR DE FILM SHAZAM!

Bij SunDanceRadio maak je vanaf zaterdag 30 maart kans op 2 vrijkaarten voor de film SHAZAM!

Wat moet je doen?

Luister van zondag 31 maart t/m woensdag 3 april tussen 14:00 – 20:00 naar SunDanceRadio om het WIN SEIN te horen. Luisteren kan via sundanceradio.nl  middels de knop ‘LISTEN LIVE’ of ga direct naar sundanceradio.nl/player

Hoor je t sein op de bovengenoemde uren? Reageer dan op dit Facebook bericht in de comments. Ben je de eerste die reageert als je het hoort? Dan maak je kans.

Uit alle deelnemers die het snelst hebben gereageerd na het sein, verloten we de vrij kaarten. Je mag meerdere keren per sein mee doen (dan maak je dus dubbel zoveel kans)!

Over de film ‘SHAZAM!’

We hebben allemaal een superheld in ons. Het vereist alleen wat magie om het eruit te halen. In het geval van Billy Batson (Angel), kan dat door één woord te roepen: SHAZAM! Het 14 jarige pleegkind kan daardoor met behulp van een oude tovenaar in de volwassen Superheld Shazam (Levi) veranderen. Van binnen is hij nog een kind, maar van buiten heeft Shazam een gespierd, goddelijk lichaam. Shazam komt tot leven in deze volwassen versie van zichzelf door te doen wat elke tiener zou doen met superkrachten: er veel plezier mee maken! Kan hij vliegen? Heeft hij röntgenogen? Kan hij bliksem uit zijn handen laten schieten? Kan hij zijn proefwerken op school overslaan? Shazam gaat op zoek naar de grenzen van zijn krachten met de roekeloosheid van een kind. Maar hij zal deze krachten snel moeten beheersen om de dodelijke krachten van het kwaad te bestrijden die worden beheerst door Dr. Thaddeus Sivana (Strong).

David F. Sandberg (“Annabelle: Creation”) regisseert New Line Cinema’s SHAZAM! het oorsprongsverhaal waarin Zachary Levi (tv-serie “Chuck”) de DC Superheld speelt, Mark Strong (“Kingsman”) als superschurk Dr. Thaddeus Sivana en Asher Angel (tv-serie “Andi Mack”) als Billy Batson. Peter Safran (“Aquaman”, “The Conjuring”, “Annabelle”) is de producent van de film.

In “Shazam!” speelt ook Jack Dylan Grazer (“IT”) als Billy’s beste vriend en ultieme superhelden-fan, Freddy en Oscar®-genomineerde Djimon Hounsou (“Blood Diamond”) als de tovenaar. Verder ook Faithe Herman (tv-serie “This is Us”), Grace Fulton (“Annabelle: Creation”), Ian Chen (tv-serie “Fresh Off the Boat”), Jovan Armand (TV’s “Hawaii Five-0”), Marta Milans (tv-serie “Killer Women”) en Cooper Andrews (tv-serie “The Walking Dead”).

De film is gebaseerd op karakters uit de DC Universe. Screenplay is geschreven door Henry Gayden naar het verhaal van Gayden en Darren Lemke. Shazam is gecreëerd door Bill Parker en C.C. Beck. Jeffrey Chernov, Christopher Godsick, Walter Hamada, Geoff Johns, Adam Schlagman, Richard Brener, Dave Neustadter, Dany Garcia, Hiram Garcia en Dwayne Johnson zijn uitvoerend producent.

Bekijk hier de trailer:

SHAZAM! is vanaf 4 april 2019 te zien in de bioscoop. Deze actie is in samenwerking met ©2019 Warner Bros. Ent. All rights Reserved. T&M © DC Comics

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar nieuwsoverzicht