NOW PLAYING

Icon 1

Damaa.beats & Jakob

Jaspis

Bekijk de gehele playlist

NOW ON AIR

HANGOVER THERAPY

Up next: #1 DANCE

WINNEN

WINNEN: BINNENKORT KAARTEN VOOR JAMES BOND

Win bioscoopkaarten

Regelmatig hebben we bij SunDanceRadio toffe winacties. Op dit moment hebben we even geen actie, maar binnenkort maak je kans op kaarten voor 'No Time To Die', de nieuwste James Bond film en tevens de laatste met Daniel Craig in de hoofdrol als Bond, James Bond.

THRILLSEEKER

THRILLSEEKER THIS WEEK (WEEK 5)

DON DIABLO - WE ARE THE LOVE

Deze week (week 5 - 2020) is de Thrillseeker voor DON DIABLO - WE ARE THE LOVE!

VOTE YOUR FAVORITE DANCETRACKS

SOON AT SUNDANCERADIO.NL

VOTE YOUR FAVORITE DANCETRACKS

Binnenkort kan je via de website de tracks van SunDanceRadio 'liken' of 'unliken'. We zijn bezig met een systeem zodat je als luisteraar invloed kan uitoefenen op de dance tracks die we draaien. Hou onze socials en website goed in de gaten, hierop houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Zojuist op de radio:

Nu:
06:10
06:08
06:07
06:04
06:02
05:57
• Meer tonen

USED TO LOVE MARTIN GARRIX FT. DEAN LEWIS

USED TO LOVE

MARTIN GARRIX FT. DEAN LEWIS

Martijn Gerard Garritsen (Amstelveen, 14 mei 1996) beter bekend onder zijn artiesten naam Martin Garrix is een Nederlandse DJ en producer. Martin Garrix kreeg in 2013 internationale bekendheid met de single Animals. Als DJ heeft hij inmiddels op verschillende grote festivals opgetreden, waaronder Coachella, Ultra Music Festival en Tomorrowland. Als producer werkte hij samen met artiesten als David Guetta, Avicii, Bebe Rexha, Dua Lipa en Troye Sivan. In 2016, 2017 en 2018 stond hij op nummer 1 in de top 100 dj lijst van DJ Magazine. Martin richtte het label Stmpd Rcrds op in 2016, maanden na het verlaten van Spinnin’ Records en voordat hij tekende bij Sony Music.

Martin Garrix deed vwo aan het Keizer Karel College in Amstelveen, maar is na vier jaar overgestapt naar de Herman Brood Academie waar hij een diploma artiest popmuziek haalde. Op zijn zestiende tekende hij bij het Nederlandse label Spinnin’ Records, hier bouwde hij zijn naam verder uit.

Martin Garrix’s 2012–2015: Martin Garrix werd ontdekt door Tiësto, die hij beschreef als inspirerend, nederig en legendarisch. In 2012 maakte hij ook een remix van ‘Your Body’ van Christina Aguilera, dat als ‘Your Body (Martin Garrix Remix)’ op de luxe versie van het album Lotus van Christina Aguilera staat. In 2013 volgde ‘Torrent’ met Sidney Samson op het label Musical Freedom.

Garrix werd steeds populairder door zijn eigen solo-uitgave ‘Animals’. Het nummer verscheen op 19 juni 2013 bij Spinnin’ Records en werd een hit in een groot aantal landen. Het nummer staat ook op Hardwells album Hardwell presents ‘Revealed Volume 4’. Op 17 november 2013 kwam ‘Animals’ binnen op nummer 1 in de Britse hitparade, waarmee hij de jongste Nederlander werd die ooit op 1 in het Verenigd Koninkrijk heeft gestaan.

Garrix ontving in maart 2014 een platina plaat in de Verenigde Staten voor het nummer ‘Animals’. In november tekende hij een deal met het label Scooter Braun Projects van Scooter Braun. In december 2013 bracht Garrix samen met Jay Hardway het nummer ‘Wizard’ uit. Dit werd een succes in onder andere Vlaanderen en Nederland waar het plaats 6 en 17 in de hitlijsten haalde.

In 2014 werd het nummer ‘Proxy’ uitgebracht als gratis download op SoundCloud voor zijn fans als een cadeau voor zijn succesvolle jaar (2013). Daarna heeft hij nog een nummer uitgebracht in samenwerking met MOTi genaamd ‘Virus’ en later dat jaar met Afrojack bracht hij ‘Turn up the Speakers’ uit. Deze nummers speelde hij beide voor het eerst op het Ultra Music Festival in Miami.

Nu is hij terug samen met Dean Lewis met USED TO LOVE!