NOW PLAYING

Icon 1

MARTIN GARRIX FT. BONN

HIGH ON LIFE

NOW PLAYING

Icon 1

artist name

track title

Bekijk de gehele playlist
WINNEN

DOE MEE AAN ONZE WIN ACTIES

Win bioscoopkaarten

Regelmatig hebben we bij SunDanceRadio toffe winacties. Momenteel hebben we winacties op het gebied van films en series en maak je bijvoorbeeld kans om aanwezig te zijn bij een film premiere van een nieuwe blockbuster of maak je kans op film tickets van een gloednieuwe film in de bioscoop. Wil je weten hoe je kans kan maken bekijk dan onze WIN pagina voor de actuele winacties. Klik op "lees meer" om direct naar deze pagina te gaan en kans te maken.
THRILLSEEKER

THRILLSEEKER THIS WEEK

De Thrillseeker van deze week

De Thrillseeker is een wekelijks nominatie voor een nummer uit het dancegenre dat volgens SunDanceRadio een hit kan worden. Oftewel, we verwachten dat die dancetrack enorm veel potentie heeft om vaker gedraait te worden en in de smaak valt bij het publiek. De Thrillseeker wordt een week lang extra vaak gedraaid en wordt vaak na de verkiezing van een andere plaat nog regelmatig gedraaid. We kiezen de Thrillseeker over het algemeen uit de nieuwste dance releases van die desbetreffende week.
x
Thrillseekers

Thrillseeker: Gryffin ft. Aloe Blacc – Hurt People

19 mei 2019

Dan Griffith, beter bekend als Gryffin, brak in 2015 door met zijn remixes voor o.a. Years & Years en Maroon 5. De edm dj en producer uit Los Angeles waagde zich op jonge leeftijd al aan de piano en heeft zijn muzikale talent verder ontwikkeld als gitarist in diverse bands. Het nieuwe en frisse geluid van artiesten als Avicii en Skrillex inspireerde Gryffin om zelf ook met dance te gaan experimenteren. En met succes! In 2016 kwam debuut single “Heading Home” uit, opgevolgd door de grote zomerhit “Feel Good” in 2017. Dit bracht Gryffin met zijn energieke liveshow al naar legendarische festivals als Coachella en Lollapalooza.

Nu is hij terug met Aloe Blacc (die je ook kent van diverse samenwerkingen met Avicii) en dit is tevens de Thrillseeker van deze week, week 21!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar nieuwsoverzicht