NOW PLAYING

Icon 1

MARTIN GARRIX FT. BONN

HIGH ON LIFE

NOW PLAYING

Icon 1

artist name

track title

Bekijk de gehele playlist
WINNEN

DOE MEE AAN ONZE WIN ACTIES

Win bioscoopkaarten

Regelmatig hebben we bij SunDanceRadio toffe winacties. Momenteel hebben we winacties op het gebied van films en series en maak je bijvoorbeeld kans om aanwezig te zijn bij een film premiere van een nieuwe blockbuster of maak je kans op film tickets van een gloednieuwe film in de bioscoop. Wil je weten hoe je kans kan maken bekijk dan onze WIN pagina voor de actuele winacties. Klik op "lees meer" om direct naar deze pagina te gaan en kans te maken.
THRILLSEEKER

THRILLSEEKER THIS WEEK

De Thrillseeker van deze week

De Thrillseeker is een wekelijks nominatie voor een nummer uit het dancegenre dat volgens SunDanceRadio een hit kan worden. Oftewel, we verwachten dat die dancetrack enorm veel potentie heeft om vaker gedraait te worden en in de smaak valt bij het publiek. De Thrillseeker wordt een week lang extra vaak gedraaid en wordt vaak na de verkiezing van een andere plaat nog regelmatig gedraaid. We kiezen de Thrillseeker over het algemeen uit de nieuwste dance releases van die desbetreffende week.
x
Thrillseekers

Thrillseeker: Avicii ft. Aloe Blacc

15 april 2019

Op 20 april is het één jaar geleden dat de wereldberoemde dj Avicii op 28-jarige leeftijd overleed. Hij werkte voor zijn dood aan een nieuw album, dat nooit uit is gekomen. De familie van Tim Bergling (zoals hij echt heet) brengt zijn muziek nu alsnog uit, te beginnen met de eerste single S.O.S.

De single is vrijgegeven op YouTube met een bijzondere clip. In de video zien we persoonlijke berichten en verhalen die fans wereldwijd plaatsten op Avicii.com. Ze delen hoe veel Avicii en zijn muziek voor hen betekend hebben:

Voor S.O.S werkte Avicii samen met de Amerikaanse rapper en soulzanger Aloe Blacc. De twee artiesten brachten eerder al samen de monsterhit Wake Me Up uit.

We kunnen behalve deze nieuwe single nog meer muziek van Avicii verwachten. Het volledige nieuwe album TIM komt op 6 juni uit. Al het geld dat hiermee verdiend wordt, gaat naar de Tim Bergling Stichting, die zich inzet voor zelfmoordpreventie.

SOS, het nieuwe nummer van Avicii verdiend het gewoon om deze week de Thrillseeker te zijn op onze zender waar we graag zijn muziek draaien, de muziek van Avicii is precies de dancemuziek waar we op Sundance van houden en waar we voor staan én om mensen blij te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar nieuwsoverzicht