NOW PLAYING

Icon 1

MARTIN GARRIX FT. BONN

HIGH ON LIFE

NOW PLAYING

Icon 1

artist name

track title

Bekijk de gehele playlist
WINNEN

DOE MEE AAN ONZE WIN ACTIES

Win bioscoopkaarten

Regelmatig hebben we bij SunDanceRadio toffe winacties. Momenteel hebben we winacties op het gebied van films en series en maak je bijvoorbeeld kans om aanwezig te zijn bij een film premiere van een nieuwe blockbuster of maak je kans op film tickets van een gloednieuwe film in de bioscoop. Wil je weten hoe je kans kan maken bekijk dan onze WIN pagina voor de actuele winacties. Klik op "lees meer" om direct naar deze pagina te gaan en kans te maken.
THRILLSEEKER

THRILLSEEKER THIS WEEK

De Thrillseeker van deze week

De Thrillseeker is een wekelijks nominatie voor een nummer uit het dancegenre dat volgens SunDanceRadio een hit kan worden. Oftewel, we verwachten dat die dancetrack enorm veel potentie heeft om vaker gedraait te worden en in de smaak valt bij het publiek. De Thrillseeker wordt een week lang extra vaak gedraaid en wordt vaak na de verkiezing van een andere plaat nog regelmatig gedraaid. We kiezen de Thrillseeker over het algemeen uit de nieuwste dance releases van die desbetreffende week.
x
Thrillseekers

Thrillseeker: Sam Felft & Yves V. – One Day

1 april 2019

In 2015 bracht hij een cover uit van het nummer Show Me Love van Robin S. uit 1993. De plaat werd uitgebracht door Spinnin’ Records en Polydor en behaalde de vierde plaats in de Engelse hitparade en de 21ste in de Nederlandse Top 40. In Vlaanderen behaalde Feldt met het nummer de vijftiende plaats en in Billboards Hot Dance-lijst de dertiende. In 2016 bracht hij samen met het Nederlands dance-duo Lucas & Steve de single Summer On You uit. De plaat behaalde de vierde plaats in de Nederlandse Top 40 en was in september en oktober de meest gedraaide plaat op de Nederlandse radio. Kort na de release van Summer On You werd de plaat bekroond met de platinastatus in Nederland. Toen Sam 24 was bracht hij zijn eerste album uit, genaamd Sunrise to Sunset. Op dit dubbele album staan 24 liedjes; een voor ieder uur van de dag.

Tijdens de jaarlijkse bekendmaking van de DJ Mag Top 100 beste dj’s ter wereld kwam Feldt in 2017 binnen op de 75e plaats.  Sam Feldt werkte eerder samen met Belgische zangeres Kate Ryan aan het nummer Gold en met de Amerikaanse acteur en zanger Jeremy Renner aan het nummer Heaven (Don’t Have A Name).

Nu is hij terug met ‘One Day’ samen met Yves V. en ROZES. Dit is de Thrillseeker van deze week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar nieuwsoverzicht