NOW PLAYING

Icon 1

MARTIN GARRIX FT. BONN

HIGH ON LIFE

NOW PLAYING

Icon 1

artist name

track title

Bekijk de gehele playlist
WINNEN

DOE MEE AAN ONZE WIN ACTIES

Win bioscoopkaarten

Regelmatig hebben we bij SunDanceRadio toffe winacties. Momenteel hebben we winacties op het gebied van films en series en maak je bijvoorbeeld kans om aanwezig te zijn bij een film premiere van een nieuwe blockbuster of maak je kans op film tickets van een gloednieuwe film in de bioscoop. Wil je weten hoe je kans kan maken bekijk dan onze WIN pagina voor de actuele winacties. Klik op "lees meer" om direct naar deze pagina te gaan en kans te maken.
THRILLSEEKER

THRILLSEEKER THIS WEEK

De Thrillseeker van deze week

De Thrillseeker is een wekelijks nominatie voor een nummer uit het dancegenre dat volgens SunDanceRadio een hit kan worden. Oftewel, we verwachten dat die dancetrack enorm veel potentie heeft om vaker gedraait te worden en in de smaak valt bij het publiek. De Thrillseeker wordt een week lang extra vaak gedraaid en wordt vaak na de verkiezing van een andere plaat nog regelmatig gedraaid. We kiezen de Thrillseeker over het algemeen uit de nieuwste dance releases van die desbetreffende week.
x
Thrillseekers

Alok, Felix Jaehn & The Vamps

16 maart 2019

Thrillseeker: Alok, Felix Jaehn & The Vamps – All the lies

The Vamps op een dancetrack. Je verwacht het misschien niet zo snel van de Britse band, die in het Verenigd Koninkrijk er populair is. Toch doet de groep van zanger Brad Simpson mee op All The Lies van Alok en Felix Jaehn. Het zorgt voor een catchy track, die meer naar pop neigt. Het is tevens niet de eerste keer dat The Vamps meer richting dance neigen te gaan, zo hebben ze ook al samengewerkt met Sigala en Matoma. Nu hoor je ze ook op SunDanceRadio met All the lies!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar nieuwsoverzicht