NOW PLAYING

Icon 1

artist name

track title

Bekijk de gehele playlist
WINNEN

WINNEN: BIOSCOOPKAARTEN OF GA NAAR EEN FILM PREMIERE

Win bioscoopkaarten

Regelmatig hebben we bij SunDanceRadio toffe winacties. Momenteel hebben we winacties op het gebied van films en series en maak je bijvoorbeeld kans om aanwezig te zijn bij een film premiere van een nieuwe blockbuster of maak je kans op film tickets van een gloednieuwe film in de bioscoop. Wil je weten hoe je kans kan maken bekijk dan onze WIN pagina voor de actuele winacties. Klik op “lees meer” om direct naar deze pagina te gaan en kans te maken.

THRILLSEEKER

THRILLSEEKER THIS WEEK: KYGO

Thrillseeker deze week

De Thrillseeker is een wekelijks nominatie voor een nummer uit het dancegenre dat volgens SunDanceRadio een hit kan worden. Oftewel, we verwachten dat die dancetrack enorm veel potentie heeft om vaker gedraait te worden en in de smaak valt bij het publiek.

De Thrillseeker wordt een week lang extra vaak gedraaid en wordt vaak na de verkiezing van een andere plaat nog regelmatig gedraaid. De Thrillseeker wordt over het algemeen gekozen uit de nieuwe dancereleases van die desbetreffende week.

Lees meer over de Thrillseeker van deze week.

Zojuist op de radio:

Nu:
20:19
20:23
20:23
20:23
20:23
20:23
• Meer tonen

Stage lopen bij SunDanceRadio

Afwisselend, leerzaam en flexibel in te delen

Be a part of our team.

Van het actueel houden van de website tot de drijvende kracht achter de social media kanalen van SunDance, we hebben het allemaal in huis voor een afwisselende en uitdagende stageplaats. Aan jou de taak om de naamsbekendheid van SunDanceRadio te vergroten en nog meer te positioneren.

Je gaat aan de slag met onze social media kanalen op Facebook, Instagram, Snapchat, Youtube en natuurlijk onze eigen website.

Barst je van de ideeën over het online invulling geven op diverse gebieden bij een online radiostation en heb je ook nog affiniteit met dance muziek? Dan zijn we op zoek naar jou!

SunDanceRadio is continue op zoek naar stagiaires die een studie volgen op het gebied van online media, marketing of  journalistiek.  Omdat we een online platform hebben en in principe overal ter wereld te beluisteren zijn, bedienen we een internationaal publiek.  We zijn niet per definitie gebonden aan één land, maar de focus ligt met name op Nederland en België. Omdat we te maken hebben met verschillende tijdzones willen we het liefst 24 uur per dag actief zijn op onze social kanalen. Studenten van internationale studies en/of die meerdere talen spreken zijn bij ons dus van harte welkom!

Functie eisen:

Je volgt een opleiding/hebt een opleiding gevolgd in de communicatie, marketing en/of digitale media. Je bent goed in woord en in geschrift. Engels is een pré. Daarnaast beschik je over vaardigheden in Microsoft Office en Photoshop. Je bent flexibel, en denkt in oplossingen en hebt goede communicatie- en onderzoek vaardigheden. Je bent communicatief sterk en aarzelt niet om mensen aan te spreken.

Wat wij bieden:

  • Een afwisselende en leerzame stage
  • Veel vrijheid en flexibiliteit
  • Werken vanuit huis, aangezien wij geen vast kantoor hebben

 

Hebben we jou interesse gewekt? Neem dan snel contact met ons op en reageer direct via onderstaande button!

Our Artist choices

Op SunDanceRadio hoor je

Axwell ^ Ingrosso

Discover our artists and

MUSIC