NOW PLAYING

Icon 1

MARTIN GARRIX FT. BONN

HIGH ON LIFE

Bekijk de gehele playlist

Robin le Blanc

Binnenkort op SunDanceRadio

Music is life

Robin le Blanc

Robin le Blanc is de ” founder” en CEO van SunDanceRadio. Het idee van SunDanceRadio, het ontstaan en de vormgeving is een idee van toen Robin al een jaar of 15 was.

Robin is geboren in ‘s-Hertogenbosch op 27 februari en heeft vanaf jongs af aan een liefde voor muziek (met name dance) en radio! Zo heeft Robin stage gelopen bij Q-music, meegedaan aan de Veronica radioschool en 538 webstation. Uiteindelijk wilde hij maar één ding en dat is zijn droom werkelijkheid maken, en dat is natuurlijk een eigen online dance zender.

En wanneer is Robin dan te horen?

Achter de schermen zijn we bezig om voorbereidingen te treffen voor een nieuw live radio programma wat Robin zal gaan maken. Hou de website goed in de gaten voor meer nieuws hierover.

Robin over Sundance:

Voorlopig is SunDanceRadio een nonstop dance zender, dat is voor nu onze kracht! Het is niet alleen maar het ene dance nummer na het andere, bij Sundance voel je de zomerse vibe, de hele dag door! Robin: “we zetten echt een complete sfeer neer, proberen kort tussen de muziek je wat meer informatie over de artiest mee te geven en je kan meedoen aan leuke acties” . ” Daarnaast is de zender super interactief, mede dankzij social media en het musicpanel wat nog in ontwikkeling is”. Daarnaast luistert het gewoon lekker weg zonder dat je zelf de nummers hoeft te kiezen. Spotify? Leuk, maar Sundance is toch wel lekker in je huis-, studeer-, of hobbykamer (of wie weet wel op je mobiel op de fiets!)

Wil je ook bij team Sundance?

Wil je ook DJ worden? Dat kan! Of je nu juist heel goed kan mixxen of presenteren, je bent van harte welkom om het team te komen versterken. Meld je nu aan via onze contactpagina.

Op SunDanceRadio hoor je

Axwell ^ Ingrosso

Discover our artists and

MUSIC