NOW PLAYING

Icon 1

Felix Jaehn

Ain't Nobody (Loves Me Better) [Extended Mix]

Bekijk de gehele playlist

NOW ON AIR

CLUBNIGHT

Up next: HANGOVER THERAPY

WINNEN

WINNEN: BINNENKORT KAARTEN VOOR JAMES BOND

Win bioscoopkaarten

Regelmatig hebben we bij SunDanceRadio toffe winacties. Op dit moment hebben we even geen actie, maar binnenkort maak je kans op kaarten voor 'No Time To Die', de nieuwste James Bond film en tevens de laatste met Daniel Craig in de hoofdrol als Bond, James Bond.

THRILLSEEKER

THRILLSEEKER THIS WEEK (WEEK 5)

DON DIABLO - WE ARE THE LOVE

Deze week (week 5 - 2020) is de Thrillseeker voor DON DIABLO - WE ARE THE LOVE!

VOTE YOUR FAVORITE DANCETRACKS

SOON AT SUNDANCERADIO.NL

VOTE YOUR FAVORITE DANCETRACKS

Binnenkort kan je via de website de tracks van SunDanceRadio 'liken' of 'unliken'. We zijn bezig met een systeem zodat je als luisteraar invloed kan uitoefenen op de dance tracks die we draaien. Hou onze socials en website goed in de gaten, hierop houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Zojuist op de radio:

Nu:
05:54
05:52
05:49
05:46
05:42
05:39
• Meer tonen

Programmering

Muziek format en programmering

SunDanceRadio is een online radiostation met een format wat hoofdzakelijk bestaat uit commerciële dancemuziek. Met dit specifieke format bereiken we een doelgroep die met name bestaat uit jonge mensen tussen de 17 en 28 jaar uit alle sociale klassen.

De muziek van SunDanceRadio is voornamelijk dance muziek, niet per definitie alleen maar de commerciële dance en wat in de hitlijsten staat. Dit draaien we uiteraard wel, maar kenmerkend voor ons station is dat we ook met name deephouse en tropical house draaien. Tropical house is een lichtere house variant waarbij de nadruk ligt op de zomerse gevoelens/vibes die bij de tracks loskomen. Daarnaast hebben we een gevarieerde programmering gedurende de week. Met name door onze verschillende programma's kunnen we een breed scala aan verschillende dance invloeden aan onze luisteraars laten horen.

Zo hoor je in het weekend de lekkerste mixxsets, underground en de beste dance met glitches en drops. Op zondagochtend de vrolijke chille beats en jazzy vibes en met Reborn gaan we terug naar de beste dance vanaf 2000 t/m 2010.

Our Artist choices

OP SUNDANCERADIO HOOR JE

AXWELL ^ INGROSSO

Discover our artists and

MUSIC