NOW PLAYING

Icon 1

artist name

track title

Bekijk de gehele playlist
WINNEN

WINNEN: BIOSCOOPKAARTEN OF GA NAAR EEN FILM PREMIERE

Win bioscoopkaarten

Regelmatig hebben we bij SunDanceRadio toffe winacties. Momenteel hebben we winacties op het gebied van films en series en maak je bijvoorbeeld kans om aanwezig te zijn bij een film premiere van een nieuwe blockbuster of maak je kans op film tickets van een gloednieuwe film in de bioscoop. Wil je weten hoe je kans kan maken bekijk dan onze WIN pagina voor de actuele winacties. Klik op “lees meer” om direct naar deze pagina te gaan en kans te maken.

THRILLSEEKER

THRILLSEEKER THIS WEEK

Thrillseeker deze week

De Thrillseeker is een wekelijks nominatie voor een nummer uit het dancegenre dat volgens SunDanceRadio een hit kan worden. Oftewel, we verwachten dat die dancetrack enorm veel potentie heeft om vaker gedraaid te worden en in de smaak valt bij het publiek.

De Thrillseeker wordt een week lang extra vaak gedraaid en wordt vaak na de verkiezing van een andere plaat nog regelmatig gedraaid. De Thrillseeker wordt over het algemeen gekozen uit de nieuwe dance releases van die desbetreffende week.

Zojuist op de radio:

Nu:
20:19
20:23
20:23
20:23
20:23
20:23
• Meer tonen

Programmering

SunDanceRadio is een online radiostation met een format wat hoofdzakelijk bestaat uit commerciële dancemuziek. Met dit specifieke format bereiken we een doelgroep die met name bestaat uit jonge mensen tussen de 17 en 28 jaar uit alle sociale klassen.

De muziek van SunDanceRadio is voornamelijk commerciële dance dus dance muziek die op dit moment in de hitlijsten staat. Verder is het kenmerkend voor SunDanceRadio dat we ook met name deephouse en tropical house draaien. Tropical house is een lichtere house variant waarbij de nadruk ligt op de zomerse gevoelens/vibes die bij de tracks loskomen.

Binnenkort check je op deze pagina de gehele programmering!

Our Artist choices

Op SunDanceRadio hoor je

Axwell ^ Ingrosso

Discover our artists and

MUSIC