NOW PLAYING

Icon 1

artist name

track title

Bekijk de gehele playlist
WINNEN

WINNEN: BIOSCOOPKAARTEN OF GA NAAR EEN FILM PREMIERE

Win bioscoopkaarten

Regelmatig hebben we bij SunDanceRadio toffe winacties. Momenteel hebben we winacties op het gebied van films en series en maak je bijvoorbeeld kans om aanwezig te zijn bij een film premiere van een nieuwe blockbuster of maak je kans op film tickets van een gloednieuwe film in de bioscoop. Wil je weten hoe je kans kan maken bekijk dan onze WIN pagina voor de actuele winacties. Klik op “lees meer” om direct naar deze pagina te gaan en kans te maken.

THRILLSEEKER

THRILLSEEKER THIS WEEK

Thrillseeker deze week: Jonas Blue

De Thrillseeker is een wekelijks nominatie voor een nummer uit het dancegenre dat volgens SunDanceRadio een hit kan worden. Oftewel, we verwachten dat die dancetrack enorm veel potentie heeft om vaker gedraait te worden en in de smaak valt bij het publiek. De Thrillseeker wordt een week lang extra vaak gedraaid en wordt vaak na de verkiezing van een andere plaat nog regelmatig gedraaid. De Thrillseeker wordt over het algemeen gekozen uit de nieuwe dancereleases van die desbetreffende week. Lees meer over de Thrillseeker van deze week

Zojuist op de radio:

Nu:
20:19
20:23
20:23
20:23
20:23
20:23
• Meer tonen

We were lost, but now we’re found.

Op deze pagina check niet alleen het Sundance nieuws maar ook alles over media, muziek, films en series.  The Lost Media Creatures is het web team van Sundance en zijn dus verantwoordelijk voor alle online artikelen.

Winnen: 2×2 vrij kaarten voor Detective Pikachu
WINNEN: 2×2 KAARTEN VOOR POKÉMON DETECTIVE PIKACHU Bij SunDanceRadio maak je vanaf donderdag 25 april kans op 2 vrijkaarten voor Read more.
Thrillseeker: Kygo ft. Rita Ora – Carry On
‘Kyrre’ of beter bekend onder zijn DJ naam ‘Kygo’, is geboren in Singapore op 11 september 1991. Kygo heeft een Read more.
Thrillseeker: Avicii ft. Aloe Blacc
Op 20 april is het één jaar geleden dat de wereldberoemde dj Avicii op 28-jarige leeftijd overleed. Hij werkte voor Read more.
Thrillseeker: Moti – Sink Deeper
De nieuwe Thrillseeker van week is van Moti met zijn nieuwe track ‘Sink Deeper’. MOTi, artiestennaam van Timotheus “Timo” Romme Read more.
Thrillseeker: Sam Felft & Yves V. – One Day
In 2015 bracht hij een cover uit van het nummer Show Me Love van Robin S. uit 1993. De plaat Read more.
DJ Invisto trapt af met Friday Frequencies
Hey! Mijn naam is Jesper, oftewel DJ Invisto!  Vanavond heb ik de eer om op SunDanceRadio de aftrap te geven Read more.

Our Artist choices

Op SunDanceRadio hoor je

Axwell ^ Ingrosso

Discover our artists and

MUSIC