NOW PLAYING

Icon 1

artist name

track title

Bekijk de gehele playlist
WINNEN

WINNEN: BIOSCOOPKAARTEN OF GA NAAR EEN FILM PREMIERE

Win bioscoopkaarten

Regelmatig hebben we bij SunDanceRadio toffe winacties. Momenteel hebben we winacties op het gebied van films en series en maak je bijvoorbeeld kans om aanwezig te zijn bij een film premiere van een nieuwe blockbuster of maak je kans op film tickets van een gloednieuwe film in de bioscoop. Wil je weten hoe je kans kan maken bekijk dan onze WIN pagina voor de actuele winacties. Klik op “lees meer” om direct naar deze pagina te gaan en kans te maken.

THRILLSEEKER

THRILLSEEKER THIS WEEK

Thrillseeker deze week:

De Thrillseeker is een wekelijks nominatie voor een nummer uit het dancegenre dat volgens SunDanceRadio een hit kan worden. Oftewel, we verwachten dat die dancetrack enorm veel potentie heeft om vaker gedraait te worden en in de smaak valt bij het publiek. De Thrillseeker wordt een week lang extra vaak gedraaid en wordt vaak na de verkiezing van een andere plaat nog regelmatig gedraaid. De Thrillseeker wordt over het algemeen gekozen uit de nieuwe dancereleases van die desbetreffende week. Lees meer over de Thrillseeker van deze week

Zojuist op de radio:

Nu:
20:19
20:23
20:23
20:23
20:23
20:23
• Meer tonen

News

We were lost, but now we’re found.

Op deze pagina check niet alleen het Sundance nieuws maar ook alles over media, muziek, films en series.  The Lost Media Creatures is het web team van Sundance en zijn dus verantwoordelijk voor alle online artikelen.

Thrillseeker: Sigala ft. Becky Hill – Wish You Welll
Bruce Fielder aka Sigala brak in 2015 wereldwijd door met de grote hit ‘Easy Love’. Sindsdien is zijn catchy dance Lees meer.
Thrillseeker: Gryffin ft. Aloe Blacc – Hurt People
Dan Griffith, beter bekend als Gryffin, brak in 2015 door met zijn remixes voor o.a. Years & Years en Maroon Lees meer.
Ascension with tonight a guestmix by Aleks Craine
Tonight there is another edition of Ascension, but this time not just an edition but a collaboration with Aleks Craine. Lees meer.
Thrillseeker: Robin Schulz – All this Love
Robin Schulz wordt geboren in Osnabrück en komt wereldwijd in de belangstelling als hij een remix aflevert van Waves van Lees meer.
THRILLSEEKER: YOUNOTUS – NARCOTIC
THRILLSEEKER: YOUNOTUS &. JANIECK & SENEX – NARCOTIC YouNotUs bestaat uit 2 Dj’s genaamd Tobias Bogdon en Gregor Sahm en Lees meer.
Gaat ‘Avengers: Endgame’ records breken?
Gaat ‘Avengers: Endgame’ records breken? Dit zijn alle kaskrakers van Marvel Studios op een rij Avengers: Endgame is op 24 april Lees meer.

Our Artist choices

Op SunDanceRadio hoor je

Axwell ^ Ingrosso

Discover our artists and

MUSIC