Banner Image

GO TO WAR
HARDWELL FEAT. SUYANO

Hardwell bracht in 2011 samen met TiĆ«sto het nummer Zero 76 uit, verwijzend naar het kengetal van Breda (076). Op 27 april 2013 begon hij in de Heineken Music Hall zijn wereldtournee. Niet veel later werd hij door het Britse DJ Magazine uitgeroepen tot ’s werelds beste dj. Op 15 november 2014 sloot hij zijn eerste wereldtournee af met een grootse show op het Madison Square Garden in New York.

Sinds 3 april 2014 is Hardwell ambassadeur van dance4life. Ook werd hij door het Britse magazine DJ Magazine op 19 oktober 2014 voor de tweede keer uitgeroepen tot ’s werelds beste dj. Op 24 januari 2015 begon hij in de Ziggo Dome in Amsterdam aan zijn tweede wereldtournee, genaamd “United We Are”. In 2016 behaalde Hardwell een hit met ‘Perfect World’ dat hij schreef voor Voice of Holland winnares Maan. Op 18 december 2016 sloot hij het Glazen Huis van de jaarlijkse 3FM-benefietactie Serious Request op de Grote Markt in Breda. Daarna trapte hij de actie af met een live-set op het dak van het Glazen Huis.

Op 7 september 2018 kondigde Hardwell aan dat hij voor onbepaalde tijd stopt als dj-producer. Zijn laatste optreden was in de Ziggo Dome met zijn eigen feest samen met het Metropole Orkest.

Tracks maakt Hardwell nog steeds, zoals dit nieuwe nummer ‘Go to War’ samen met Suyano. Je hoort deze track vanaf nu op SunDanceRadio.