Banner Image

FADE AWAY
MATISSE & SADKO, SMBDY

Alexander Parkhomenko en Yury Parkhomenko begonnen beiden als soloartiesten en begonnen samen te werken onder de naam “Matisse & Sadko” in 2010. Aanvankelijk brachten ze nummers uit op de labels Armada, Zouk en Refune Music. Uiteindelijk zijn iets meer mainstream geworden met de release van “Trio” op 5 maart 2012 dat werd geproduceerd met de Russische Arty. Het nummer kreeg steun van artiesten Swedish House Mafia, Alesso en Dirty South en stond erom bekend dat het “elementen uit klassieke trance bevatte om een ​​echt monumentaal progressief house festival volkslied te creëren”.

Op 12 augustus 2013 werkten Matisse en Sadko samen met Steve Angelo om “SLVR” uit te brengen op Angelo’s label Size Records, dat zijn 100ste release en het 10-jarig bestaan ​​van Size markeerde. Ze volgen deze track op met opmerkelijke releases “Sigure”, “Stars”, en “Persia” voordat ze samen met de Nederlandse DJ Martin Garrix hun Break Through the Silence EP uitbrachten, met de nummers “Break Through the” Stilte “en” Dragon “.

Ze maakten een move naar een wat milder geluid met de release van “Memories” op 7 september 2015, dat werd aangeduid als een nummer van een “modern pianohuis”.

Nu hebben ze weer een geheel nieuwe track uitgebracht, Fade Away is toegevoegd aan de rotering van Sundance!