NOW PLAYING

Icon 1

artist name

track title

Bekijk de gehele playlist
WINNEN

WINNEN: BIOSCOOPKAARTEN OF GA NAAR EEN FILM PREMIERE

Win bioscoopkaarten

Regelmatig hebben we bij SunDanceRadio toffe winacties. Momenteel hebben we winacties op het gebied van films en series en maak je bijvoorbeeld kans om aanwezig te zijn bij een film premiere van een nieuwe blockbuster of maak je kans op film tickets van een gloednieuwe film in de bioscoop. Wil je weten hoe je kans kan maken bekijk dan onze WIN pagina voor de actuele winacties. Klik op “lees meer” om direct naar deze pagina te gaan en kans te maken.

THRILLSEEKER

THRILLSEEKER THIS WEEK

Thrillseeker deze week

De Thrillseeker is een wekelijks nominatie voor een nummer uit het dancegenre dat volgens SunDanceRadio een hit kan worden. Oftewel, we verwachten dat die dancetrack enorm veel potentie heeft om vaker gedraait te worden en in de smaak valt bij het publiek. De Thrillseeker wordt een week lang extra vaak gedraaid en wordt vaak na de verkiezing van een andere plaat nog regelmatig gedraaid. We kiezen de Thrillseeker over het algemeen uit de nieuwste dance releases van die desbetreffende week.

Zojuist op de radio:

Nu:
20:19
20:23
20:23
20:23
20:23
20:23
• Meer tonen

Contact

Neem contact met ons op:

We proberen altijd binnen een werk dag te reageren op je bericht.

Talentje met draaitafels of goed in muziek aan elkaar praten?

SunDanceRadio is altijd op zoek naar DJ’s of presenteer talenten. Dus wil je jezelf, of iemand anders aanmelden om ons team te versterken, vul dan snel het contactformulier in!  Kies bij onderwerp voor “aanmelden DJ / Crew”.

Momenteel is SunDanceRadio een nonstop dance zender met 24 uur per dag de beste dancemuziek maar dit wil niet zeggen dat we dit voor altijd blijven doen. Sundance heeft de ambitie om in de toekomst live programma’s uit te zenden. Sundance zoekt DJ’s met een behoorlijk niveau betreft mixxen maar ook presenteer talenten.

Our Artist choices

Op SunDanceRadio hoor je

Axwell ^ Ingrosso

Discover our artists and

MUSIC