NOW PLAYING

Icon 1

artist name

track title

Bekijk de gehele playlist
WINNEN

WINNEN: BIOSCOOPKAARTEN OF GA NAAR EEN FILM PREMIERE

Win bioscoopkaarten

Regelmatig hebben we bij SunDanceRadio toffe winacties. Momenteel hebben we winacties op het gebied van films en series en maak je bijvoorbeeld kans om aanwezig te zijn bij een film premiere van een nieuwe blockbuster of maak je kans op film tickets van een gloednieuwe film in de bioscoop. Wil je weten hoe je kans kan maken bekijk dan onze WIN pagina voor de actuele winacties. Klik op “lees meer” om direct naar deze pagina te gaan en kans te maken.

THRILLSEEKER

THRILLSEEKER THIS WEEK

Thrillseeker deze week

De Thrillseeker is een wekelijks nominatie voor een nummer uit het dancegenre dat volgens SunDanceRadio een hit kan worden. Oftewel, we verwachten dat die dancetrack enorm veel potentie heeft om vaker gedraait te worden en in de smaak valt bij het publiek. De Thrillseeker wordt een week lang extra vaak gedraaid en wordt vaak na de verkiezing van een andere plaat nog regelmatig gedraaid. We kiezen de Thrillseeker over het algemeen uit de nieuwste dance releases van die desbetreffende week.

Zojuist op de radio:

Nu:
20:19
20:23
20:23
20:23
20:23
20:23
• Meer tonen

Contact us

Adverteren, aanmelden DJ crew, opmerkingen of reacties? We bijten niet dus neem contact met ons op!

Wil je contact met ons opnemen over een vraag of heb je een opmerking  neem dan gerust contact met ons op. Ook adverteerders en sponsors mogen via ons contactformulier met SunDanceRadio in contact komen. We proberen altijd binnen een werk dag te reageren op je bericht.

Talentje met draaitafels of praat je graag?

SunDanceRadio is altijd op zoek naar nieuw DJ of presenteer talent. Dus wil je jezelf, of iemand anders aanmelden om ons team te versterken, vul dan snel het contactformulier in!  Kies bij onderwerp voor “aanmelden DJ / Crew”.

Momenteel is SunDanceRadio een nonstop dance zender met 24 uur per dag de beste dancemuziek maar dit wil niet zeggen dat we dit voor altijd blijven. We hebben de ambitie om in de toekomst ook (live) gepresenteerde radio programma’s te gaan uitzenden. We zoeken DJ’s met een aardig niveau betreft mixxen maar ook presenteer talentjes. Dit mogen ook vrouwen zijn, graag zelfs, want ook vrouwen zijn tof achter de mic! Dus bijt jij je vast aan de microfoon dan ben je bij ons aan het goede adres.  We nemen je aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling en reageren altijd zo snel mogelijk. Succes!

Jonge dance producers / influencers

SunDanceRadio komt ook graag in contact met jonge talenten op het gebied van dance producties (producers) die op zoek zijn naar een extra podium en het leuk vinden om zich bekender te maken via een online platform: wij dus! Ook als je niet zo graag achter de draaitafels staat maar liever voor een vlog camera zijn we op zoek naar jou! Zin om naar filmpremieres te gaan en daar voor SunDanceRadio een vlog over te maken? Klim dan meteen in je digitale pen en schrijf ons via het contactformulier waarom we jou moeten verwelkomen binnen ons team. Dit is overigens wel op vrijwillige basis, maar leuk, leerzaam, creatief en je komt op plekken waar niet iedereen mag komen.

Our Artist choices

Op SunDanceRadio hoor je

Axwell ^ Ingrosso

Discover our artists and

MUSIC