NOW PLAYING

Icon 1

Starley

Love Is Love [MOTi Remix]

Bekijk de gehele playlist

NOW ON AIR

#1 DANCE

Up next: BEAUTY OF CHAOS

WINNEN

WINNEN: BINNENKORT KAARTEN VOOR JAMES BOND

Win bioscoopkaarten

Regelmatig hebben we bij SunDanceRadio toffe winacties. Op dit moment hebben we even geen actie, maar binnenkort maak je kans op kaarten voor 'No Time To Die', de nieuwste James Bond film en tevens de laatste met Daniel Craig in de hoofdrol als Bond, James Bond.

THRILLSEEKER

THRILLSEEKER THIS WEEK (WEEK 2)

SAM FELDT FT. SIGMA & GIA KOKA - 2 HEARTS

Deze week is de Thrillseeker voor SAM FELDT FEAT. SIGMA & GIA KOKA - 2 HEARTS

VOTE YOUR FAVORITE DANCETRACKS

SOON AT SUNDANCERADIO.NL

VOTE YOUR FAVORITE DANCETRACKS

Binnenkort kan je via de website de tracks van SunDanceRadio 'liken' of 'unliken'. We zijn bezig met een systeem zodat je als luisteraar invloed kan uitoefenen op de dance tracks die we draaien. Hou onze socials en website goed in de gaten, hierop houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Zojuist op de radio:

Nu:
11:27
11:24
11:20
11:17
11:14
11:12
• Meer tonen

Bekijk ook:

Crew

Contact

Neem contact met ons op:

We proberen altijd binnen een werk dag te reageren op je bericht.

Talentje met draaitafels of goed in muziek aan elkaar praten?

SunDanceRadio is altijd op zoek naar DJ’s of presenteer talenten. Dus wil je jezelf, of iemand anders aanmelden om ons team te versterken, vul dan snel het contactformulier in! Kies bij onderwerp voor “aanmelden DJ / Crew”.

Momenteel is SunDanceRadio een nonstop dance zender met 24 uur per dag de beste dancemuziek maar dit wil niet zeggen dat we dit voor altijd blijven doen. Sundance heeft de ambitie om in de toekomst live programma’s uit te zenden. Sundance zoekt DJ’s met een behoorlijk niveau betreft mixxen maar ook presenteer talenten.