Banner Image

BY NOW
JAY PRYOR

Als je eerste grote doorbraak een coproductie was met Steve Aoki op Louis Tomlinsons populaire hit Just Hold On, zou je denken dat je het ver geschopt hebt, maar de jonge Ierse huisproducent Jay Pryor lijkt zijn doelen dagelijks te verleggen.

‘Just Hold On’ heeft meer dan 500 miljoen streams over de hele wereld en was in december vorig jaar een nieuwkomer in het VK op # 2 en # 51 op de Amerikaanse Billboard Hot 100. De single stond ook bovenaan de Amerikaanse Billboard Dance Chart, ging Platinum in dertien landen en Gold in nog eens dertien waaronder het VK en de VS. Afgelopen zomer werkte hij samen met Tomlinson’s One Direction-bandmaat Niall Horan om Slow Hands (Jay Pryor Remix) te remixen en er een lekkere floorfiller van te maken. En na het remixen van Snakehips ‘hit Cruel – Jay Pryor Remix met ZAYN, heeft hij bijna een volledige samenwerking van 1D-jongens op zijn CV.

Afgezien van remixes heeft Jay miljoenen streams verzameld met zijn eigen releases. In een recent bericht zei Jay: “Ik had niet gedacht dat mijn muziek ooit 1000 mensen zou bereiken, elke dag worden de doelen die ik heb steeds groter.” Jay’s nummers worden tevens vaak gedraait in sets van Tiesto, Martin Garrix, The Chainsmokers, Don Diablo, Pete Tong en anderen. Nu is hij terug met een eigen release, By Now hoor je vanaf nu op Sundance!