NOW PLAYING

Icon 1

Starley

Love Is Love [MOTi Remix]

Bekijk de gehele playlist

NOW ON AIR

#1 DANCE

Up next: BEAUTY OF CHAOS

WINNEN

WINNEN: BINNENKORT KAARTEN VOOR JAMES BOND

Win bioscoopkaarten

Regelmatig hebben we bij SunDanceRadio toffe winacties. Op dit moment hebben we even geen actie, maar binnenkort maak je kans op kaarten voor 'No Time To Die', de nieuwste James Bond film en tevens de laatste met Daniel Craig in de hoofdrol als Bond, James Bond.

THRILLSEEKER

THRILLSEEKER THIS WEEK (WEEK 2)

SAM FELDT FT. SIGMA & GIA KOKA - 2 HEARTS

Deze week is de Thrillseeker voor SAM FELDT FEAT. SIGMA & GIA KOKA - 2 HEARTS

VOTE YOUR FAVORITE DANCETRACKS

SOON AT SUNDANCERADIO.NL

VOTE YOUR FAVORITE DANCETRACKS

Binnenkort kan je via de website de tracks van SunDanceRadio 'liken' of 'unliken'. We zijn bezig met een systeem zodat je als luisteraar invloed kan uitoefenen op de dance tracks die we draaien. Hou onze socials en website goed in de gaten, hierop houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Zojuist op de radio:

Nu:
11:27
11:24
11:20
11:17
11:14
11:12
• Meer tonen

The Vinyl Club

Chill and relax with happy vibes

The Vinyl Club

Als pilot hebben we binnenkort een nieuw programma om vrolijk op te staan op de zondag ochtend. Ben je uit geweest en heb je een kater? Dan verdwijnt deze als sneeuw voor de zon want de tracks die we draaien van 06:00 tot 12:00 uur kan je állemaal meezingen! Van Wham! - Club Tropicana tot Taylor Dane - Tell it to my heart! We gaan dus terug in de tijd, naar de tijd van het krakend vinyl met heerlijke floorfillers van toen. Geen kater? Dan kunnen zelfs de voetjes wel even van de vloer!

STEM MEE!

Omdat we eerst Hangover Therapy hadden op deze tijd, hebben we tijdelijk een 'pilot' met dit programma. Je kan dus mee beslissen. Wil je liever The Vinyl Club op zondag ochtend of liever Hangover Therapy? Binnenkort kan je hier stemmen!

Our Artist choices

OP SUNDANCERADIO HOOR JE

AXWELL ^ INGROSSO

Discover our artists and

MUSIC