NOW PLAYING

Icon 1

Bomfunk MC's

Freestyler (Radio Edit)

Bekijk de gehele playlist

NOW ON AIR

#1 DANCE

Up next: Sunglasses at night

WIN

WINACTIES OP SUNDANCE

Win bioscoopkaarten

Binnenkort hebben we weer een leuke winactie dus hou zeker onze website goed in de gaten voor meer info!

THRILLSEEKER

THIS WEEK (WEEK 18)

MERLO FT MXI - DON'T LOOK DOWN

Deze week (week 18) is de Thrillseeker voor Merlo ft. MXI - Don't Look Down

VOTE YOUR FAVORITE DANCETRACKS

SOON AT SUNDANCERADIO.NL

VOTE YOUR FAVORITE DANCETRACKS

Binnenkort kan je via de website de tracks van SunDanceRadio 'liken' of 'unliken'. We zijn bezig met een systeem zodat je als luisteraar invloed kan uitoefenen op de muziek die we draaien. Via onze socials en website houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Zojuist op de radio:

Nu:
14:15
14:11
14:08
14:04
14:02
13:54
• Meer tonen

Programmering

Muziek format en programmering

SunDanceRadio is een online radiostation met een format wat hoofdzakelijk bestaat uit commerciële dancemuziek. Met dit specifieke format bereiken we een doelgroep die met name bestaat uit jonge mensen tussen de 17 en 36 jaar uit alle sociale klassen.

De muziek van SunDanceRadio is voornamelijk dance muziek, niet per definitie alleen maar de commerciële dance en wat in de hitlijsten staat. Dit draaien we uiteraard wel, maar kenmerkend voor ons station is dat we ook met name deephouse en tropical house draaien. Tropical house is een lichtere house variant waarbij de nadruk ligt op de zomerse gevoelens/vibes die bij de tracks loskomen. Daarnaast hebben we een gevarieerde programmering gedurende de week. Met name door onze verschillende programma's kunnen we een breed scala aan verschillende dance invloeden en stijlen aan onze luisteraars laten horen.

Zo hoor je tegen het weekend vanaf donderdag avond de lekkerste mixxtapes van nieuw talent, en dance met meer bass, glitches en drops. We draaien in de nachtelijke uren ook extended dancetracks en harddance. Op zondagochtend doen we het iets rustiger aan met popmuziek en daarna terug naar de dance cultuur van vroeger met de legends uit de clubs van toen. Ontdek alle programma's zelf, in de programmering hieronder!

Our Artist choices

OP SUNDANCERADIO HOOR JE

AXWELL ^ INGROSSO

Discover our artists and

MUSIC